tweedehandskledijwinkel den bokal

Buurtwerk ’t Lampeke heeft ook een tweedehandswinkel. Normaal is die winkel aan de woonblok van Fabota - ter hoogte van Riddersstraat 35). Maar door verbouwingen zijn we verhuisd. Deze verhuis is voor minstens tot en met eind 2023!!! We zitten nu in ontmoetingsruimte de Dageraad op de gelijksvloers van de woonblokken het Vriezenhof (tussen de Tessenstraat en de Riddersstraat, zie plannetje hieronder). Dat is op 350 meter van de vorige plek, dus echt vlakbij.

Je kan er terecht op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 13.30  en 16.30 uur en woensdag tussen 16.00 en 19.00 uur.  Kleding is er te verkrijgen aan heel kleine prijsjes. Heb je nog bruikbare kleding, dan mag deze daar ook altijd komen afgeven. Iedereen welkom.

Tijdens corona blijven we open en houden we ons aan de geldende regels. Meer info: denbokal@lampeke.be en 016 23 80 19.

Den Bokal wordt opengehouden en onderhouden door een ploegje van vrijwilligers, waarvoor heel veel dank. Zonder hen zou dit niet mogelijk zijn. 

Als je kledij wil brengen, altijd eerst contact opnemen hiervoor. We nemen enkel kledij aan, dus geen huisraad, meubels, huishoudtoestellen, e.d. We vragen dat de kledij nog in goede staat is. Meer informatie: denbokal@lampeke.be - 016 23 80 19.