Info-avond over de werking van Ecoob

Info-avond over de werking van Ecoob
(inschrijven via deze link) Buurtwerk 't Lampeke bouwt en renoveert. We doen dit zo duurzaam mogelijk. Daarom hebben we gekozen om van ons nieuwe buurthuis - Pand 57 - een fossielvrij pand te maken. Bij gebrek aan voldoende wind, kiezen wij voor zonnepanelen. We leggen ze op de daken van onze kinderwerking Fabota en van Pand 57, ons toekomstig buurthuis. We doen dit dankzij de samenwerking met Ecoob nv. Zij kopen aan en zorgen voor de technische realisatie. Wij zien onze energiefactuur dalen, waardoor we onze middelen nog beter kunnen gebruiken voor de strijd tegen armoede. Ecoob is een boeiende organisatie, die ook jij kan leren kennen. Lees hier het artikel in de buurtkrant.
 
Jij kan trouwens ook mee investeren en een aandeel kopen van Ecoob cv. Zo kunnen zij dit collectieve systeem van energie-tranisitie verder uitrollen. Je kiest hierbij voor een ecologisch en sociaal verhaal, met tegelijk een economisch rendement.
 
Wil je meer info? Kom dan op donderdag 26 januari 2023 om 20.00 uur naar kinderwerking Fabota, Riddersstraat 33 (Leuven). De mensen van Ecoob beantwoorden er al je vragen. Inschrijven kan via deze link.